WTCE - stand 1A30

Vind ons op de World Travel Catering & Onboard Services Expo op 28, 29 en 30 mei.

Bezoek je Hamburg in de week van 28, 29 en 30 mei? Ontmoet ons dan op de World Travel Catering & Onboard Services Expo. Je vindt er onze collega's Maarten Munhoz, CEO, en Allan Harvey, Key Account Manager. 

Kan je niet naar de beurs maar ben je wel benieuwd naar ons assortiment voor Travel Catering? Klik hier om onze brochure te downloaden die in mei 2024 verschijnt.

 

Travel Catering by Roltex

2024 is met groot nieuws ons leven binnengekomen! August Lundh, al meer dan 100 jaar bekend om zijn expertise in de catering, bundelt zijn krachten met Roltex, opgericht in 1965, en bekend als marktleider in dienbladen en onbreekbaar drankgerei. Samen onder de merknaam Roltex, zijn we hier om jouw betrouwbare partner te zijn in foodservice producten voor vele jaren.

We hebben een sterk team gevormd met internationale productiepartners en bieden een productportfolio dat aan al jouw behoeften voldoet, gekoppeld aan een hoog service- en kwaliteitsniveau. We bieden een uitgebreide reeks productcategorieën, van voordelige tot hoogwaardige producten voor de inflight-, rail- en reiscateringsector. We produceren onze producten in Eskilstuna, Zweden, en Aalst, België, en zijn trots op ons blijvend aanbieden van kwaliteitsproducten die in Europa zijn geproduceerd.

Streef je net als wij naar een groenere toekomst? Welkom aan boord! We hebben nu ons Green Loop System waarmee we onze eigen einde leven producten recyclen en opnieuw produceren tot nieuwe, voedselveilige producten. We hebben dit initiatief in 2022 gelanceerd voor de publieke sector, een project waar onze voorzitter, Peter Wall, al sinds 2018 aan werkt. We zijn nu klaar om met dit concept door te breken naar de reisindustrie. Met een wereldwijd klantenbestand willen we marktleider worden op dit gebied

Gerelateerde artikelen