Twin product launch

Er gaat niets boven de all-in, maak kennis met onze Twin: polyester dienblad met je logo en antislip oppervlak.

Bent u klaar voor een verbeterd ontwerp van een Roltex-innovatie? Maak kennis met het beste van twee werelden in polyester: logo + antislip. Kies uw favoriete maat, kwaliteit en kleur en stuur ons uw ontwerp. Ons designlaboratorium maakt een visualisatie van uw dienblad en helpt u het sterkste dienblad te maken waarop u jarenlang kunt vertrouwen.

Laat ons een transparante antisliplaag toevoegen bovenop het gepersonaliseerde polyester dienblad en geef je klanten een complete ervaring tijdens het ontbijt, de lunch of het diner. En zorg ervoor dat je klanten, en kleine klanten, geen last hebben van uitglijden wanneer ze naar hun zitplaats lopen.

De favoriet van ons marketingteam
"Ik moet zeggen dat er veel dienbladen zijn waar ik dol op ben! Voor polyester zijn het zeker onze Grain trays. Ze hebben allemaal dit geweldige gladde, matte oppervlak en randen die heel natuurlijk aanvoelen en eruitzien. Ik vind hem prachtig in het zwart, vooral de ½ GN voor mijn peuter en de 1/1 GN voor mezelf. Met het antislip oppervlak en een leuke print erop kunnen we bijna naar onze stoelen dansen."

Gerelateerde artikelen