Ondernemer van het jaar

De jaarlijkse Ondernemersprijs van Broeikas gaat naar Jonas Goossens van Roltex.

Jonas Goossens van Roltex is ondernemer van het jaar in Aalst, België: "Geweldige opsteker na een zeer moeilijk jaar".

Broeikas reikte haar jaarlijkse Ondernemersprijs uit aan Jonas Goossens van Roltex. Jonas Goossens wist de studenten van Aalst het meest te inspireren en krijgt een jaar lang het label 'Ondernemer van het Jaar'. Niemand minder dan Steven Van Herreweghe en Sara Van Boxstael modereerden de jaarlijkse viering van ondernemerschap in Aalst, deze keer in een online format en uitgezonden vanuit Netwerk.

Voor de tiende keer op rij werd de jaarlijkse Ondernemersprijs georganiseerd door Broeikas, een samenwerking tussen HOGENT, Odisee en de stad Aalst. Vanuit kunstencentrum Netwerk werd deze editie online gestreamd. Naast de presentatoren en organisatoren waren enkel de ondernemers die in de top drie geraakten aanwezig op het evenement. Honderden 'toeschouwers' volgden het spektakel live voor het scherm. Omringd door een sfeervolle dosis ruimte, het thema van deze editie, konden zij meebeslissen welke ondernemer als winnaar zou 'landen'.

Uit de top drie koos het publiek Jonas Goossens als winnaar van de Ondernemersprijs 2021. Hij loopt al drie jaar voorop bij Roltex, fabrikant van dienbladen en onbreekbare glazen. Hij begon als consultant en is nu als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de modernisering van het bedrijf. Naast design en innovatie is duurzaamheid ook erg belangrijk voor hem. Burgemeester Christoph D'Haese reikte de prijs met gepast enthousiasme uit.

bron: HLN

Gerelateerde artikelen