Onbreekbare glazen

Herbruikbaar drinkgerei voor elk moment en elke gelegenheid.

Onbreekbare momenten

We stellen je graag voor aan ons uitgebreide assortiment onbreekbare glazen. Samen met onze partner HappyGlass bieden we dit nieuwe zomerassortiment onbreekbare glazen aan, gemaakt van duurzaam copolyester Tritan. Dit is een milieuvriendelijk materiaal dat vele, vele malen hergebruikt kan worden en 100% recyclebaar is.

Drie nieuwe varianten

Gin en tonic

Een herbruikbaar glas gemaakt van copolyester. Deze blikvanger met hoge steel is perfect voor het serveren van je favoriete gin en tonic! Met een inhoud van 63cl is er genoeg ruimte over in het glas om je drankje af te maken met ijs en botanicals.

Wijn

Een klassiek onbreekbaar wijnglas met een soepel gevoel om je klanten in stijl te bedienen. Of het nu een Sauvignon Blanc, Chardonnay of tempranillo is die je serveert. Dit glas doet recht aan elke wijn! Het heeft een inhoud van 47 cl, wat mogelijkheden biedt om er ook cocktails in te serveren.

Hurricane

De hurricane is een bierglas van 40 cl dat je beste vriend zal zijn tijdens elk evenement. Perfect om koel vers getapt bier in te serveren tijdens zonnige dagen. We hebben ook een variant van 50 cl voor als het feest echt losbarst!

Gerelateerde artikelen