Maak indruk met Terrazzo

Ontdek onze nieuwe serie dienbladen met de trendy Terrazzo-print.

Voor onze nieuwe Terrazzoprint liet ons Designlab zich inspireren door het oude Italië. Vroeger werd marmer en graniet vaak gebruikt om kerken te bouwen. Om geld te besparen goot men de restanten van deze materialen in de betonnen vloer. Meermaals lopen over de vloer veroorzaakte slijtage waardoor kleine stukjes graniet en marmer zichtbaar werden. Vanwege de schoonheid van deze vloeren begon men de print ook op andere producten te gebruiken. Zo ontstond de Terrazzostijl.

Onze nieuwe Terrazzo-print geeft je interieur een verfrissende uitstraling en is verkrijgbaar in onze Earth Wave, Alpha en Puro lijn dienbladen. Het oppervlak van deze dienbladen is mat en gestructureerd, wat zorgt voor een heel natuurlijk gevoel tijdens het gebruik. De dienbladen zijn perfect voor dagelijks gebruik en zijn vaatwasmachinebestendig (de dienbladen mogen alleen gestapeld worden als ze droog zijn).

Op zoek naar een duurzamere variant van sterker materiaal dat meerdere diensten per dag aankan? We bieden Terrazzo ook aan als onderdeel van onze Dura-lijn (7 verschillende formaten) of als toplaag in al onze polyester bakjes.

Hier bij Roltex houden we ook van het milieu en we doen ons best om ons afval te verminderen. Daarom is het meest inspirerende aan de Terrazzo print en onze dienbladen dat ze voor 90% uit hernieuwbare materialen bestaan!

Afhankelijk van het gebruik van het dienblad kunnen we het perfecte dienblad voor je samenstellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij doen de rest. Zo heb je meer tijd om indruk te maken op je klanten met de nieuwe Terrazzo-bedrukking.

Gerelateerde artikelen