Lights of nature

Een nieuwe collectie prints geïnspireerd door de natuur, ontworpen door Roltex. Laat uw klanten de kracht van de natuur ervaren.

Ecologisch dienblad

We stellen je graag voor aan onze nieuwe Alpha-generatie Earth dienbladen. Deze dienbladen hebben gladde rondingen die zacht aanvoelen in combinatie met het matte en gestructureerde oppervlak. Het is ontworpen met veel aandacht voor het comfort van de gebruiker met zijn eigen unieke stijl en textuur!

Alpha is duurzaam omdat het gemaakt is van 90% hernieuwbare materialen. Een combinatie van hard papier en bioafval hars maakt het uniek in zijn soort. Hoewel dit dienblad bijna volledig gemaakt is van natuurlijke materialen, is het vaatwasmachinebestendig en droog stapelbaar.

Lights of nature colours

Ons Roltex Design Lab liet zich voor onze nieuwe collectie inspireren door de schoonheid van de natuur. Gedurende de dag veranderen de kleuren van de lucht constant tussen geel, oranje, blauw,... Door de 'lights of nature' print te combineren met onze Earth tray, probeerden we een exclusieve collectie te creëren die de natuur in hospitality management brengt.

Verschillende stijlen & kleuren

Ben je enthousiast over deze nieuwe serie dienbladen en vraag je je af hoe het eruit zou zien met jouw logo of ontwerp erop? Laten we het eens hebben over de mogelijkheden:

  • Ontwerp je eigen Alpha dienblad, een full colour print, van rand tot rand, ontworpen door jou.
  • Kies je favoriete 'Lights of nature' kleur en laat ons je logo toevoegen aan het ontwerp.

Onze Alpha-serie is verkrijgbaar in deze 4 populaire maten en kan worden gedecoreerd met 'Lights of nature', met een van onze standaardprints zoals vintage, beton, terrazzo, ... of met een print naar keuze.

Gerelateerde artikelen