Joint forces in Europe

Roltex en August Lundh versterken het bedrijf door de handen ineen te slaan. Eén team, klaar voor een stabiele toekomst en groei.

We zijn verheugd u te kunnen aankondigen dat we onze krachten hebben gebundeld en een stabiele toekomst hebben verzekerd door de kracht van twee bedrijven samen te voegen die al meer dan 200 jaar op de markt zijn. August Lundh uit Zweden en Roltex uit België zijn overeengekomen om hun partnerschap te versterken na 6 jaar van een vertrouwensvolle relatie. Als één team kunnen we alle kennis delen over innovatie, R&D, productie, marktinzichten en nog veel meer.

We zijn hier om u een breed assortiment catering-, horeca- en reisserviesproducten aan te bieden. Dankzij deze gebundelde krachten presenteren we je een interessant portfolio gemaakt op Zweedse en Belgische bodem. Bovendien inspireren we je met de nieuwste trends en designproducten. Ons verkoop- en klantenserviceteam is uitgebreid om je een solide service te kunnen bieden. Met een groter team zijn we in staat om meer klanten, beurzen, netwerkevenementen enz. te bezoeken. Laten we elkaar snel ontmoeten! :-)

De productielocaties van beide bedrijven blijven gevestigd in Zweden en België. We willen onze belofte houden om alleen producten van hoge kwaliteit te leveren die in Europa zijn gemaakt. Een van de vele aandachtspunten bij beide bedrijven is de zorg voor duurzaamheid. We zullen tijd investeren in de ontwikkeling van milieuvriendelijkere producten en materialen. Bijvoorbeeld door de green-loop breder te maken, onderzoek te doen naar ecologische materialen, gebruikte producten te recyclen en het materiaal opnieuw te gebruiken, ... Samen bereikt iedereen meer.

Bij deze nieuwe opzet hoort ook een nieuwe Managing Director. Maarten Munhoz. Het is ons een genoegen om Maarten Munhoz aan u voor te stellen. Maarten heeft voor verschillende bedrijven gewerkt in zeer effectieve functies en heeft een sterke commerciële achtergrond. Hij zal onze bedrijven in beide landen, België en Zweden, gaan leiden. Gelukkig spreekt hij vloeiend Zweeds en Nederlands. Maarten zal worden ondersteund door Daniëlle Ansoms die zich nu zal richten op de groei in haar nieuwe rol als Business Development Director.

Met een nieuwe kapitein aan boord zijn er veranderingen in de positie van de structuur van gisteren. Peter Wall wordt voorzitter van het bestuur van beide bedrijven. Peter woont in Zweden en heeft een sterke visie op zaken en een brede kennis van productie. Hij is grootaandeelhouder van beide bedrijven August Lundh & Roltex en heeft ook een eigen productiebedrijf in Scandinavië.

De vorige CEO en President van Roltex, Karl Huylebroeck, gaat het iets rustiger aan doen. Hij zal echter tijd blijven investeren in R&D en Business Development als ambassadeur van het bedrijf.

In een notendop: we zorgen voor een sterke basis en bereiden ons voor op een voorspoedige toekomst om nog vele jaren uw betrouwbare partner te zijn.

Benieuwd naar ons volledige verkoopteam? Stay tuned, we zullen binnenkort iedereen voorstellen.

Gerelateerde artikelen