Herbruikbaar & recycleerbaar

Ontdek ons hele koffie to go assortiment met verschillende maten, kleuren en accessoires.

Herbruikbaar en recycleerbaar?
Je kan op ons rekenen!

 

Ben jij er klaar voor om je klant de beste herbruikbare en recycleerbare koffie to go aan te bieden? Lees dan snel verder! Ontworpen en geproduceerd in België, serveren we je graag drie formaten bekers die passen bij jouw behoeften. Verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij je merk te passen. Gemaakt van PP is dit product vele malen herbruikbaar en wordt het aan het einde van zijn levensduur gerecycled. Dag wegwerpartikelen. Hallo herbruikbare producten ♲.

Voeg een hoes, drinktuit of klikdeksel toe. Het is een one size fits all deal.

Op zoek naar iets speciaals? Laten we eens praten, we zijn niet verlegen om met je mee te denken en een speciaal logo of kleur te creëren die jouw merk ondersteunt.

 

18 - 30 - 40 cl

Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, ... ? Kies gewoon het juiste kopje en laat je klant genieten van zijn koffie of andere drank in deze herbruikbare must-have.


Ontdek het nu

Accessoires

Drink gemakkelijk met onze bijpassende schenktuit, mors geen druppel met ons klikdeksel en kies voor de gemakkelijkste draagwijze met de flexibele hoes.


Ontdek het nu

 

 

Jouw logo

Laat je logo of boodschap op de koffie to go graveren en creëer een uniek product dat je merk ondersteunt. Een beetje hulp? We kunnen je ook een herbruikbaar logo aanbieden om de duurzame boodschap extra te benadrukken.

Tevreden klanten

We maken mensen graag blij door ze te helpen bij de overstap van wegwerpartikelen naar herbruikbare producten. En met deze koffie erbij is er in een mum van tijd een match. Echt geliefd bij zijn eigenaars.

Haal de jouwe nu

 

Gerelateerde artikelen