Gastrolicious in black

Bedien je klanten in stijl met ons complete assortiment in het zwart!

Breng het naar een hoger niveau

Onze originele lijn, de 'Gastronorm in volledig zwart', werd gecreëerd met één idee in gedachten. Het creëren van een elegant dienblad dat ondanks zijn schoonheid zijn duurzaamheid niet verliest. Deze polyester dienbladen in de maten Gastronorm 1/1 en Gastronorm ½ zijn beide verkrijgbaar in een klassieke rechthoekige vorm met gesatineerd oppervlak of in ons moderne Rocca-design met een mat, gestructureerd oppervlak.


Waarom zwart?

We hebben de kleur zwart gekozen om twee redenen. De eerste is de verfijning van de kleur zwart. Zwart heeft een zekere verfijning die je in geen enkele andere kleur terugvindt. De tweede reden is dat we 'Black Classic Plus'-polyester gebruiken, dat niet alleen krasbestendig is, maar ook het sterkste materiaal op de markt!


Voordelen van de gastronorm-maat

Gastronorm is een Europees standaardformaat voor dienbladen van 53 x 32,5 cm. Hierdoor hebben alle dienbladen dezelfde afmetingen. Bovendien biedt onze gastronorm 1/1 een groot oppervlak voor een bord, schaal, beker enz. Tot slot hebben we een eigenschap die vaak over het hoofd wordt gezien, maar onmiskenbaar belangrijk is! De gastronorm 1/1 is gemakkelijk te combineren met trolleys, wat het serveren nog aangenamer maakt.

Gastronorm ½

Ontbijt serveren, een heerlijk dessert in de namiddag of jonge klanten tijdens de bediening? Met de ½ Gastronorm bieden we je een leuk maatje om je dienbladassortiment voor elke gelegenheid compleet te maken.

Gegarandeerde duurzaamheid

Roltex hanteert hoge kwaliteitsnormen. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op elk.

Gerelateerde artikelen