Een digitale ‘Hallo!’

Trotse aankondiging van onze nieuwe roltex.com. Ontdek onze gloednieuwe online ervaring.

Roltex stelt u met trots ons nieuwe digitale platform voor op www.roltex.com. Een online ervaring van ons merk waar u casestudies kunt ontdekken, interessant nieuws kunt lezen, ons team kunt leren kennen, templates kunt downloaden & alle informatie over onze producten kunt ontdekken. Van dienbladen tot bekers, borden en buffetten.

Zoals in ons DNA zit, houden we ervan om u op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Met een eenvoudige zoekbalk bovenaan vind je in een mum van tijd het product dat je zoekt, controleer je de technische details en raadpleeg je ons voorraadniveau. Met een grote voorraad in ons magazijn en een flexibel team kunnen we producten op korte termijn leveren.

Personalisatie

Wij zijn een bedrijf met een groot hart voor onze klanten. Met een 'yes-we-can'-mentaliteit willen we je helpen door het beste advies te geven bij het kiezen van het productontwerp dat past bij jouw interieur, merk en operationele behoeften.

ZELF AAN DE SLAG? Ontdek alle informatie over hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwerpen van je dienblad of download onze sjablonen zodat je designteam een perfect passend ontwerp kan maken.

 

We love to serve you, even better ...

Binnenkort zullen we deze website omvormen tot een webshop waar onze partner-dealers gemakkelijk voorraad kunnen checken, producten kunnen bestellen, documenten kunnen raadplegen,... Dit zal hen toelaten om de service naar onze waardevolle klanten te verbeteren. We zullen de komende maanden contact opnemen met alle dealers voor een demo en inloggegevens.

 

Gerelateerde artikelen